Backend PHP Developer

Solliciteer nu

Backend PHP Developer

Bij Code24 BV zijn we op zoek naar een Backend PHP Developer om ons team te komen versterken.

Full-time / Part-time · Alkmaar

Vereisten

 • Minimaal hbo denk- en werkniveau in een relevante richting
 • Minimaal 3 jaar programmeerervaring
 • Goede kennis van PHP (OOP, frameworks & design-patterns) en REST APIs
 • Ervaring met unit- en integratietesten (PHPUnit), Git, Composer, Containers (Docker), SQL databases
 • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
 • Woonachtig in Nederland

  Aanbod

  • Salaris (Medior/Senior) €3.150 - €5.500 Afhankelijk van jouw ervaring

  • Pensioen premie vrij

  • Een onkostenvergoeding van €45 netto per maand

  • Een duurzaam inzetbaarheidsbudget van €500 netto per jaar (bijvoorbeeld voor de sportschool)

  • Hybride werken (50/50) mogelijk met daarbij een thuiswerkvergoeding in lijn met de wettelijke norm

  • Reiskostenvergoeding in lijn met de wettelijke norm of OV 2e klasse

  • Bonus tussen 4% tot 12% afhankelijk van bedrijfsresultaat en jouw prestatie

  • 26 vakantiedagen

  • Een (IT) opleidingsbudget van €2.000 per jaar

  • Maandelijkse borrel op ons kantoor in Alkmaar en periodiek een uitje met het team

  • Een prettige werkplek in ons mooie en goed bereikbare kantoor in Alkmaar (met parkeergelegenheid)

  • Een innovatieve en prettige werkomgeving met redelijk flexibele werktijden

  Werkzaamheden

  • 70% Programmeren
  • 20% Onderzoek en analyseren
  • 10% Overleg 

  Vacature

  Zoek jij een uitdagende carrière bij een innovatief softwareontwikkelingsbedrijf dat de gezondheidszorg verbetert? Code24 B.V. biedt jou de kans om deel uit te maken van een nieuw dynamisch team en mee te werken aan de ontwikkeling van ons nieuwste product, een innovatief cloud-native open zorgdata platform die voldoet aan de internationale openEHR standaard voor de opslag en verwerking van medische gegevens.

  Dit product is ontworpen met open standaarden in het achterhoofd, wat betekent dat we altijd op zoek zijn naar integratie, communicatie en samenwerking, waarbij we de beste manieren onderzoeken om te verbeteren zonder “het wiel opnieuw uit te vinden”. Als je deel wilt uitmaken van een nieuw dynamisch team dat altijd de grenzen verlegt van wat mogelijk is, als je echt impact wilt maken en wilt mee helpen om de zorg te verbeteren, dan ben je bij ons op het juiste adres en komen we graag in gesprek met jou.

  Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend denkvermogen en je heb uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt samen in een team van ervaren developers en denkt actief mee over de architectuur en ontwikkeling van het open zorgdata platform, onderzoekend en gebruikmakend van de nieuwste technologieën. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schrijven van technische documentatie en het uitvoeren van uitgebreide testen om de kwaliteit van de software te waarborgen. Je houdt voortdurend de laatste ontwikkelingen in het vakgebied bij en past deze kennis toe om onze software naar een hoger niveau te tillen. Ben jij deze enthousiaste persoonlijkheid die op zoek is naar technische uitdagingen en ons team komt versterken?

  1. Ontwikkelen van een innovatief open zorgdata platform

  2. Werken met de nieuwste cloud oplossingen

  3. Bijhouden van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied

  “Ik word heel enthousiast van het idee dat we een open zorgdata platform gaan maken waarbij veel nog bepaald moet worden en we de nieuwste technologieën gaan toepassen.” Gertjan - Projectleider Open Platform

  Doorgroeimogelijkheden

  Bij ons heb je jaarlijks de gelegenheid om het maximale uit jezelf te halen door gebruik te maken van ons opleidingsbudget van €2.000 per jaar. Daarnaast is er elk kwartaal een speciaal groei gesprek waarin we jouw prestaties en vaardigheden bespreken en je kunnen ondersteunen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo kun je bij ons doorgroeien van medior naar senior en zelfs naar (project)management functies. Als een ambitieuze organisatie die groeit, bieden we jou de mogelijkheid om deel te nemen aan deze groei en bieden we je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

  1. Groei door naar een senior rol

  2. Groei door naar (project)management functies

  3. Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen

  Werken bij CODE24

  We dromen, denken en doen. Met onze kennis en deskundigheid creëren we geavanceerde software die zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg ondersteunen op de werkvloer. Hierdoor kunnen zij zich volledig richten op hun passie: zorgen en verzorgen. We zijn gedreven om de zorg IT efficiënter te maken. Veiligheid, kwaliteit en stabiliteit staan bij ons voorop. We ontvangen nieuwe trends en ontwikkelingen met open armen en laten ons erdoor inspireren. In plaats van bang te zijn voor verandering, zien we het als onze kracht. Met onze eigenzinnige en vooruitstrevende aanpak zijn we klaar voor de toekomst. We zijn integer, eerlijk, zijn er voor onze klanten en geloven in de kracht van verbinding. Wij werken samen om ons doel te bereiken. Daarom bundelen we onze krachten met concullega’s, zodat de klanten het beste van twee werelden krijgen. Een topproduct waarmee onze klanten doelgericht kosten besparen en meer tijd overhouden om zich te richten op waar het écht om gaat: optimale zorg verlenen. Zo brengen wij IT en zorg bij elkaar!

  Bij Code24 draait alles om de mensen. We zijn een bedrijf met een open cultuur en een ongekende wendbaarheid, dat zich constant blijft vernieuwen en ontwikkelen. Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat gezamenlijk grote ambities nastreeft en daarvoor elke dag vol enthousiasme aan de slag gaat. We zoeken naar mensen die durven om hun ideeën te delen en samen met ons te groeien, zodat we gezamenlijk de grenzen van de mogelijkheden blijven opzoeken.

  Ik ben super blij dat ik de ongelooflijke kans heb gekregen om met geavanceerde technologieën en open standaarden te werken aan een topproduct dat de toekomst van zorgdata platforms zal vormgeven.” Sebastian - Architect 

  • Actief in Nederland
  • Opgericht in 2010
  • Hoofdkantoor in Alkmaar
  • 23 medewerkers
  • Gemiddelde leeftijd 35 jaar
  • 65% man en 35% vrouw

  Contractvormen

  Wanneer je bij ons komt werken, krijg je in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar, met de intentie om dit om te zetten naar een vast contract. Bij deze functie hoort een proeftijd van één maand. Na maximaal negen maanden wordt beoordeeld of het contract kan worden verlengd naar onbepaalde tijd. Bij ons streven we ernaar om een stabiele en langdurige arbeidsrelatie op te bouwen met onze medewerkers. 

  Sollicitatieproces

  Het sollicitatieproces bestaat uit minimaal twee gesprekken met ons. Tijdens het eerste gesprek krijg je de kans om Gertjan Bult, onze Projectleider open platform en Sebastian Iancu, onze Architect, te spreken. Het tweede gesprek voer je met Alessandro Torrisi, onze Innovatiemanager en Ulaş Acer, onze CFO. We plannen deze gesprekken dicht op elkaar, zodat het proces vlot zal verlopen.