Software Consultant

Solliciteer nu

Software Consultant

Bij Code24 BV zijn we op zoek naar een Software Consultant om ons team te komen versterken. 

Fulltime / parttime · Alkmaar

Vereisten

 • Minimaal HBO denk- en werkniveau

 • Goede kennis van XML, Relationele databases (SQL), netwerken en koppelingen zoals HL7 en/of FHIR.
 • Kennis en ervaring in de Zorg-ICT is een pré 
 • Je kunt goed samenwerken maar je werkt ook graag zelfstandig
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Woonachtig in Nederland

  Aanbod

  • Salaris (Medior/Senior) €3.150 - €5.500 Afhankelijk van jouw ervaring
  • Pensioen premie vrij
  • Een onkostenvergoeding van €45 netto per maand
  • Een duurzaam inzetbaarheidsbudget van €500 netto per jaar (bijvoorbeeld voor de sportschool)
  • Hybride werken (50/50) mogelijk met daarbij een thuiswerkvergoeding in lijn met de wettelijke norm
  • Reiskostenvergoeding in lijn met de wettelijke norm of OV 2e klasse
  • Bonus tussen 4% tot 12% afhankelijk van bedrijfsresultaat en jouw prestatie
  • 26 vakantiedagen
  • Een (IT) opleidingsbudget van €2.000 per jaar
  • Maandelijkse borrel op ons kantoor in Alkmaar en periodiek een uitje met het team
  • Een prettige werkplek in ons mooie en goed bereikbare kantoor in Alkmaar (met parkeergelegenheid)
  • Een innovatieve en prettige werkomgeving met redelijk flexibele werktijden

  Werkzaamheden

  70% Implementatie & Beheer

  15% Ondersteuning

  15% Overleg

  Vacature

  Zoek jij een uitdagende carrière bij een innovatief softwareontwikkelingsbedrijf dat de gezondheidszorg verbetert? Code24 biedt jou de kans om deel uit te maken van ons bestaand team en mee te werken aan de implementatie, beheer en ondersteuning van onze webbased applicatie, een allesomvattend elektronisch patiëntendossier (EPD) dat voldoet aan de internationale standaard voor de opslag en verwerking van medische gegevens. 

  De werkzaamheden vinden plaats zowel binnen onze organisatie als bij onze klanten, dit betreft o.a. het installeren, implementeren en beheren van ons EPD of onderdelen hiervan, het converteren van data en het ondersteunen van support.

  Innovatie, Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Continuïteit de begrippen waar wij voor staan. Ben je slim, hou je van uitdagingen, heb je ambitie om te groeien en mee te werken aan unieke producten voor de gezondheidszorg, dan ben jij de persoon met wie we graag in contact komen.

  1. Werk mee aan de uitrol van een innovatief webbased EPD in de gezondheidszorg

  2. Je realiseert integraties tussen verschillende zorgsystemen 

  3. Werk mee aan maatschappelijke relevantie

  "De werksfeer is hier gemoedelijk, maar ook professioneel en dat helpt mij bij het focussen"- Jeroen - Software Consultant

  Doorgroeimogelijkheden

  Bij ons heb je jaarlijks de gelegenheid om het maximale uit jezelf te halen door gebruik te maken van ons opleidingsbudget van €2.000 per jaar. Daarnaast is er elk kwartaal een speciaal groei gesprek waarin we jouw prestaties en vaardigheden bespreken en je kunnen ondersteunen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo kun je bij ons doorgroeien van medior naar senior en zelfs naar (project)management functies. Als een ambitieuze organisatie die groeit, bieden we jou de mogelijkheid om deel te nemen aan deze groei en bieden we je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

  1. Groei door naar een senior rol

  2. Groei door naar (project)management functies

  3. Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen 

  Werken bij Code24

  We dromen, denken en doen. Met onze kennis en deskundigheid creëren we geavanceerde software die zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg ondersteunen op de werkvloer. Hierdoor kunnen zij zich volledig richten op hun passie: zorgen en verzorgen. We zijn gedreven om de zorg IT efficiënter te maken. Veiligheid, kwaliteit en stabiliteit staan bij ons voorop. We ontvangen nieuwe trends en ontwikkelingen met open armen en laten ons erdoor inspireren. In plaats van bang te zijn voor verandering, zien we het als onze kracht. Met onze eigenzinnige en vooruitstrevende aanpak zijn we klaar voor de toekomst. We zijn integer, eerlijk, zijn er voor onze klanten en geloven in de kracht van verbinding. Wij werken samen om ons doel te bereiken. Daarom bundelen we onze krachten met concullega’s, zodat de klanten het beste van twee werelden krijgen. Een topproduct waarmee onze klanten doelgericht kosten besparen en meer tijd overhouden om zich te richten op waar het écht om gaat: optimale zorg verlenen. Zo brengen wij IT en zorg bij elkaar!

  Bij Code24 draait alles om de mensen. We zijn een bedrijf met een open cultuur en een ongekende wendbaarheid, dat zich constant blijft vernieuwen en ontwikkelen. Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat gezamenlijk grote ambities nastreeft en daarvoor elke dag vol enthousiasme aan de slag gaat. We zoeken naar mensen die durven om hun ideeën te delen en samen met ons te groeien, zodat we gezamenlijk de grenzen van de mogelijkheden blijven opzoeken.

  Dagelijks werken meer dan 15.000 zorgprofessionals met ons elektronisch patiënten dossier waarin ruim 1 miljoen dossiers zijn geregistreerd.” Alessandro - Innovatiemanager

  • Actief in Nederland
  • Opgericht in 2010
  • Hoofdkantoor in Alkmaar
  • 23 medewerkers
  • Gemiddelde leeftijd 35 jaar
  • 65% man en 35% vrouw 

  Contractvormen

  Wanneer je bij ons komt werken, krijg je in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar, met de intentie om dit om te zetten naar een vast contract. Bij deze functie hoort een proeftijd van één maand. Na maximaal negen maanden wordt beoordeeld of het contract kan worden verlengd naar onbepaalde tijd. Bij ons streven we ernaar om een stabiele en langdurige arbeidsrelatie op te bouwen met onze medewerkers.

  Sollicitatieproces

  Het sollicitatieproces bestaat uit minimaal twee gesprekken met ons. Tijdens het eerste gesprek krijg je de kans om Arjan de Jong, onze Manager Implementatie & Beheer en Percy Verstappe, onze Software Consultant te spreken. Het tweede gesprek voer je met Alessandro Torrisi, onze Innovatiemanager en Ulaş Acer, onze CFO. We plannen deze gesprekken dicht op elkaar, zodat het proces vlot zal verlopen.